PR-C 52

CONEGUEM EL CATLLARÀS A PEU

Itinerari cricular des de la Pobla de Lillet

GR 4
senders senyalitzats PR-C 52 i GR 4Es tracta d'un itinerari circular senyalitzat, d'unes 5h. de durada, amb origen i final a la Pobla de Lillet.

La serra del CATLLARÀS està situada al sud de la Pobla de Lillet, i constitueix la zona muntanyosa més emblemàtica d'aquest municipi. Amb uns 1700 mts. d'altitud màxima, queda clarament inscrita en l'àmbit del pre-Pirineu. Els seus paisatges físic, humà, i sobretot vegetal, sense oblidar la seva fauna i la seva història, en fan un objectiu preuat per l'excursionista, com molts ja han comprobat.

Tal com es veu en els esquemes i plànol següents, cal seguir primer el sender de Petit Recorregut PR-C 52, en senyalització amb blanc i groc, i després continuar pel Sender de Gran Recorregut GR 4, amb senyalització en blanc i vermell.

Els punts més importants per on passa el PR-C 52 són el Monestir de Santa Maria de Lillet, Esglesiola de Sant Miquel, Creu del Castell de la Vila, Xalet del Catllaràs, Mirador de la Roca de la Lluna, Joc de Pilota, Roca de la Moreneta, Prat Gespador i Roc del Catllaràs.

El tram del GR 4 per on es segueix porta al Camp de l'Ermità, Falgars i la Pobla de Lillet.

A l'apartat Itinerari hi ha la descripció d'aquest, del que també hi ha una guia publicada amb el nom de “PR-C-52 LA POBLA DE LILLET – CATLLARÀS”.


Associació Excursionista Lillet
El PR-C 52 ha estat creat per Ángels Iserte i Lluís ArrondoCastell de la vila

Puigllançada vist des del PR-C 52       Joc de pilota